Bitcoin Flirts met $12.000 Prijsmarkering tot begin september

Na een kleine daling gisteren namen de stieren de markten over en duwden de prijs op tot 12.000 dollar, wat nu een kritieke zone is voor het bepalen van de toekomst van BTC.

Bitcoin flirt momenteel met de psychologische drempel van $12.000 en bevindt zich nu in een kritieke zone die zijn onmiddellijke toekomst zal bepalen.

Na een saaie, meestal stabiele maand augustus waarin Bitcoin winsten onder de 4% rapporteerde, is de grootste cryptocurrency per marktkapitalisatie omhooggeschoten om september te beginnen.

De prijs van de munt is na een kleine daling van ongeveer $50 gisteren meer dan $350 gestegen. Het bullish sentiment kwam pas tot stilstand nadat BTC de $12.000 kort overschreed.

Kijkend naar het grotere plaatje, is Bitcoin Trader op een bullish run, met maandelijkse kaarsen die wijzen op een gestaag herstel van de crash in 2019, toen Bitcoin van bijna $14.000 in juni naar iets minder dan $6.500 in december ging.

Daarentegen zag het begin van 2020 er nogal bullish uit, totdat het coronavirus met een voorhamer de meeste markten bereikte. In maart beleefde Bitcoin een van de steilste crashes sinds de correctie van 2018.

Die val duurde niet lang. In april brak Bitcoin met de verwachtingen en scheidde zich af van de aandelenmarkt. Zijn gedrag begon te lijken op een ander hedge-activum, goud.

De prestaties van Bitcoin om deze maand te beginnen versterken het voorspellingsmodel voor de koers van de aandelen, dat stelde dat de prijs van Bitcoin zou stijgen na de halvering van de Bitcoin. Tot nu toe gebeurt wat velen „toeval“ noemen weer: Het model lijkt zich te gedragen als een soort uurwerk.

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.