Bitcoinin hinta vetäytyy viikonloppuennätyksistä Yhdysvaltain vaalitarkkuuden keskellä

Bitcoin asetti uuden korkeamman korkeamman kuin 14 000 dollaria viime viikonloppuna ja näki korkeimman kuukausikynttilän sulkeutuvan joulukuusta 2017 lähtien.

Markkinoiden korkeampi kryptovaluutta nosti kuitenkin yli 6% tämän päivän istunnoissa johtuen kasvavasta vaaliviikon epävarmuudesta.

Kaatumisen seurauksena BTCUSD irrotti noin 800 dollarin voitot viikonloppuennätyksistään, jolloin omaisuus menetti parabolisen käyrän, joka on katalysoinut tähän mennessä ralliaan.

Sonnien vakaus oli noin 13,8 tuhatta dollaria viime viikolla, mutta tulevat Yhdysvaltain vaalit ovat osoittautuneet liikaa, jotta kuninkaan kolikko ravistuisi vahingoittumattomana.

Julkaisuhetkellä BTC-hinta on laskenut 2,25% kauppaa varten 13, 516 dollaria. Lippulaiva-salaus saattaa nähdä lisää haittoja viimeisten tuntien aikana nähtyjen massiivisten myyntipaineiden keskellä.

Jos härät kamppailevat saadakseen vahvan puolustuksen alemmille 13 000 dollarin alueille, BTC-hinta saattaa laskea vielä enemmän tulevissa istunnoissa.

Bitcoinin vähenevä hallitsevuus voi hyödyttää Altcoineja
Erään analyytikon mukaan Bitcoinin paluu alempaan 13 000 dollarin alueeseen viime tuntien aikana lisääntyneen vaalien epävarmuuden takia voi osoittautua hyödylliseksi altcoineille.

Crypto Cactus otti Twitteriin väittäen, että valloitetut altcoiinit voisivat palauttaa osan vauhdistaan, jonka tämä viimeisin BTC-hinnanlasku aiheutti. Analyytikko väittää, että pääoma virtaa pois BTC: stä ETH: han tässä kuussa ja päätyi myöhemmin altcoineihin.

Lisäksi on näyttöä siitä, että BTC: n kilpailijat voisivat nähdä seuraavan kasvunsa marraskuussa. Suurin osa parhaista altcoineista käy parhaillaan kauppaa korkean ajanjakson (HTF) tukitasolla, mikä viittaa välittömään nousuun altcoin-markkinoilla.

ETH: n hintataistelut saavat vauhtia

Eilisissä istunnoissa ETH onnistui nousemaan korkeammalle ja näytti hyvältä valmistautumaan lisää voimaa sen jälkeen, kun se ylitti 400 dollaria. Tätä hintatoimintaa pidettiin erittäin nousevana, koska digitaalinen omaisuus oli jumissa sivuttain käydyn kaupan aikana viikkoja, kun Bitcoin nousi.

Toiseksi suurimmalle salaukselle käytiin kuitenkin yön yli massiivinen myynti, joka pyyhkäisi kaikki edellisestä rallista yli 400 dollarin yläpuolella saadut voitot.

ETHUSD on nyt kaupankäynnin kohteena 385 dollaria, mikä on 1,2%: n lasku viimeisten 24 tunnin aikana. Viimeisin synkkä hylkääminen on saattanut johtua siitä, että suuri valas poistuu ETH-asemastaan.

Ketjuanalyysiyrityksen Cryptoquantin mukaan useat valaat siirtivät 8170 ETH pörssiin, mikä sai aikaan eilisen myyntituotteen, joka nosti ETH-hinnan takaisin alle 400 dollarin.