Fake Crypto-mainokset: Google, Facebook ovat osallisina, elleivät ole syyllisiä

Yleisen käsityksen mukaan kryptovaluutat ovat edelleen harmaalla alueella. Vaikka Bitcoin Trader kaltaisten kryptovaluuttojen käyttötapaukset ovat olleet ilmeisiä viimeisen vuosikymmenen aikana, henkilöiden mielissä on edelleen melko vähän skeptisyyttä, jotka eivät ole täysin perehtyneet kryptovaluuttojen toimintaan.

Omaisuusluokan sensationalisoitunut yhteys huonojen toimijoiden ja huijareiden kanssa estää silti monia ihmisiä pääsemästä salaustekniikkavaunuun huolimatta perinteisen rahoituksen ja fiat-valuuttojen vaikeasta suorituksesta viime vuosina. Vaikka finanssimaailman lisääntynyt sääntely ja suuret peruukit heittävät painoaan kehittyvien markkinoiden taakse, mikä on estänyt keskimääräisen ihmisen kokeilemasta vaihtoehtoista rahoitusmuotoa?

Cryptocurvaluutat eivät näytä hävittävän heidän „assosiaatioaan“ rikollisuuteen

Lukemattomat tutkimukset ovat osoittaneet, että salauksen ja tietoverkkorikollisuuden välillä ei ole ainutlaatuisia siteitä ja että se muistuttaa käteisvarojen käyttöä, myös salaus tulee kosketukseen huonojen toimijoiden kanssa.

Nämä tutkimukset ovat kuitenkin menettämässä asioita, koska kuluneen vuoden aikana salaushuijaukset ovat nousseet yhdeksi salausvaluuttatilan perustavanlaatuisista huolenaiheista.

Tiukemmista säännöksistä huolimatta salaushuijauksia esiintyy edelleen suosituilla sisältöalustoilla, kuten Facebook ja YouTube, joilla on harvoin mitään seurauksia. Se tosiseikka, että hirvittävän huijausmainokset ilmestyvät edelleen luotettavilla verkkosivustoilla, luo epäreilun vaikutelman, ei vain teollisuudelle, mutta myös yksittäisille käyttäjille.

Vaikka kaukana ihanteellisesta vastaanoton salauksesta, jota yleisö on saanut, kaikkia ei voida syyttää mainoksista, jotka kelluvat Googlen hakukoneiden tulosten ja Facebook-sivujen ympärillä, ne varmasti edistävät monien käyttäjien yleistä käsitystä salauksesta. Vaikka Yhdysvalloissa liittovaltion kauppakomissiolla on suuntaviivoja mainonnalle ja „totuudenmukaisuudelle“, viime vuosien aikana kryptovaluutoihin liittyviä mainoksia on pop-up-esiintynyt hyvin monilla verkkosivustoilla.

Ovatko maailman suurimmat Internet-yritykset mukana?

Vähemmän kuin vuosi sitten Facebook oli uutinen sen jälkeen, kun hollantilainen tuomioistuin määräsi sosiaalisen median jättiläisen vähentämään rikastukseen liittyviä pikaohjelmia, joissa oli esillä paikallinen kuuluisuus – hollantilainen miljardööri John de Mol.

Vuosien mittaan Facebook on toistanut kantansa, että se ei poliise mitään verkkosivustollaan esiintyvää sisältöä, vaan toimii puhtaasti sisällön aggregaattorina pyrkiessään ylläpitämään sananvapauteen liittyviä periaatetta. Tämä johtaa kuitenkin myös siihen, että huonot toimijat voivat käyttää hyväkseen käyttäjiä, jotka eivät ole kovin perehtyneet salaukseen tai parhaisiin käytäntöihin, jotta ne eivät pääse online-huijauksiin.

On mielenkiintoista, että voidaan väittää, että jos tällaiset mainokset kohdistuvat salaattomiin käyttäjiin, siitä voi puolestaan ​​tulla valtava este salauksen käyttöönottoa vastaan. Facebookia vastaan ​​nostetussa kanteessa yhteenveto tuomiosta oli luettu ,

„Facebookin väitteet, joiden mukaan se on vain neutraalia suppiloa tiedolle eikä siksi voida velvoittaa toimimaan, eivät ole hyväksyttäviä“

Samoin tekninen jättiläinen Google osallistui samanlaiseen tapaukseen – pelaamalla mahdollistajan osaa. Googlen mainosalusta on viime vuosina ollut koti useille vilpillisille salausmainoksille mainontaverkkonsa kautta. Itse asiassa brittiläinen Bitcoin-pörssi, CoinCorner, kertoi aiemmin vuonna, että Google-mainontaalgoritmissa näytettiin vilpillistä mainosta, joka johti pörssin peilisivustolle, jonka oletetaan olevan tarkoitettu kalasteluun. CoinCornerin markkinointipäällikkö Molly Spiers oli sitten ilmoittanut asiasta.

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.